handelaars Lierde winkeLIERDE WinkeLIERDE-bon ondernemen

WinkeLIERDE-raad zoekt leden

Na de organisatie van het ondernemersevent is de volgende stap gezet in het winkeLIERDE-project. De oprichting van een winkeLIERDE-raad is goedgekeurd tijdens de gemeenteraad van 19 december 2022. Ben jij of ken jij de ondernemer die wij zoeken als lid van deze raad?

Waarom een winkeLIERDE-raad?

De winkeLIERDE-raad wordt opgericht om overleg en samenwerking tussen het lokaal bestuur en de Lierdse ondernemers tot stand te brengen. Naast het promoten van de lokale economie zal deze raad ook activiteiten organiseren om de Lierdse ondernemers in the picture te plaatsen.

winkeLIERDE-raad zoekt leden

Een raad kan niet zonder leden dus zijn wij op zoek naar ondernemers die de brug willen zijn tussen ons en de Lierdse ondernemers.

De raad zal uit max. 15 leden bestaan die een bedrijfszetel hebben in Lierde. Iedere ondernemer kan zich kandidaat stellen via mail aan ondernemen@lierde.be of schrijven gericht aan Gemeente Lierde, Dienst Ondernemen, Nieuwstraat 19, 9570 Lierde. Vermelding van naam, onderneming, adres en motivatie voor deelname aan de winkeLIERDE-raad is noodzakelijk om een kandidatuur te aanvaarden.

Kandidaat stellen kan tot en met 15 februari 2023. Daarna bepaalt het College van burgemeester en schepenen wie deel mag uitmaken van de winkeLIERDE-raad.

Meer info

In de statuten staat meer informatie over de winkeLIERDE-raad. Deze kunnen worden opgevraagd bij de dienst Ondernemen. Heb je nog vragen? Contacteer dienst Ondernemen via tel. 055/43.10.20 of mail ondernemen@lierde.be.

Deel op: 

Meer nieuws

Gezocht: Korte Keten-ondernemingen

Van 18 tot 26 mei 2024 vindt de Week van…

Familiebrunch voor ondernemers op 17 maart

Op zondag 17 maart organiseert de ondernemersraad i.s.m. de gemeente…

Oproep aan Lierdse ondernemers

Ben jij ondernemer in de gemeente Lierde? Wil je graag…