handelaars Lierde winkeLIERDE WinkeLIERDE-bon ondernemen

Over ons

winkeLIERDE.be is de digitale handelsgids van gemeente Lierde voor iedereen die op zoek is naar een ondernemer in onze gemeente. Via dit platform vind je snel en makkelijk de weg naar alle producten en diensten uit de streek waar we zo trots op zijn.

Uitbreiding op de gedrukte gids

In 2021 kreeg iedereen met een ondernemingsnummer de kans om opgenomen te worden in onze gedrukte handelsgids, nadat we iedereen persoonlijk aanschreven en er ook een brede oproep volgde via onze klassieke communicatiekanalen.

We zijn verheugd dat er bij velen direct heel wat enthousiasme was. Eénieder kreeg in deze gids de mogelijkheid om zijn activiteiten voor te stellen en dit kon zelfs gepersonaliseerd worden met een unieke foto.

Omwille van het grote succes van deze handelsgids besloten we het uitgebreide aanbod aan handelaars binnen onze gemeente ook digitaal bereikbaar te maken.

handelaars Lierde winkeLIERDE WinkeLIERDE-bon ondernemen
handelaars Lierde winkeLIERDE WinkeLIERDE-bon ondernemen

Met winkeLIERDE.be willen we dan ook graag onze lokale handelaars nog extra ondersteunen én hen ook online in de kijker plaatsen. Iedereen kan zo op een vlotte manier op zoek gaan naar een lokale handelaar of onderneming in Lierde, en hen meteen contacteren. We hopen dat hiermee nog sneller de weg zal worden gevonden naar onze lokale handelaars.

De realisatie van onze handelsgids en website was niet mogelijk geweest zonder de steun van de Provincie Oost-Vlaanderen. Waarvoor onze oprechte dank.

Koop verder lokaal,
winkeLIERDE

André Eeman, schepen voor Lokale Economie
Jurgen Soetens, burgemeester
Leentje Grillaert, gedeputeerde Provincie Oost‑Vlaanderen