handelaars Lierde winkeLIERDE WinkeLIERDE-bon ondernemen

Subsidieoproep voor vernieuwende tewerkstellingsprojecten

Provincie Oost-Vlaanderen lanceert de voorlopig laatste subsidieoproep voor vernieuwende tewerkstellingsprojecten. Op zoek naar nieuw talent om je vacatures in te vullen? Plannen om te investeren in meer inclusiviteit op de werkvloer?

Met een subsidie van 75.000 euro per project krijgen bedrijven en organisaties ondersteuning voor het activeren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in een regulier bedrijf. Tot deze groep behoren o.a. personen met een migratieachtergrond, langdurig werkzoekenden, ouderen, personen met een arbeidshandicap, NEET-jongeren, etc. Acties binnen het project kunnen onder andere gericht zijn op: het creëren van jobs op maat, het organiseren van opleidingen, het inrichten van stages of werkplekleren, het begeleiden van de doelgroep, enzovoort.

Voor meer informatie over de subsidieoproep, klik hier.

De oproep staat open tot 9 juni. Interesse? Neem dan zeker contact op met de Provincie om je idee af te toetsen en advies in te winnen. Dit kan via volgend e-mailadres: hadeburg.pauwelyn@oost-vlaanderen.be.

Provincie Oost-Vlaanderen organiseert op dinsdag 18 april tussen 10u en 11u een informatieve webinar over de subsidieoproep. Tijdens deze online infosessie krijg je meer uitleg over de oproep, de voorwaarden waaraan je moet voldoen en hoe je de subsidie kunt aanvragen. Daarnaast wordt je geïnspireerd met enkele goede voorbeelden en kan je vragen stellen. Inschrijven kan via deze link.

Deel op: 

Meer nieuws

Zomerbar voor ondernemers op 20 juni

Op donderdag 20 juni organiseert de ondernemersraad i.s.m. de gemeente…

Deel je energie - versterk je bedrijf

Je weet dat hernieuwbare energie belangrijk is voor onze toekomstige…

Infosessie 'Zakendoen met lokale besturen' op 15 april

Als zelfstandig ondernemer is het niet altijd even gemakkelijk om…