handelaars Lierde winkeLIERDE WinkeLIERDE-bon ondernemen

Prijzen wedstrijd Weekend van de Klant uitgedeeld

Op woensdag 4 oktober vond in het gemeentehuis de prijsuitreiking plaats van de wedstrijd voor Weekend van de Klant. 25 winnaars mochten hun prijs in ontvangst nemen. De prijzen werden geschonken door 26 Lierdse ondernemers.

Tijdens de maand september organiseerde de gemeente in samenspraak met de ondernemersraad een wedstrijd voor Weekend van de Klant. 26 Lierdse ondernemingen schonken hiervoor prijzen, onder andere cadeaubonnen, flessen champagne of wijn, gadgets, …

Personen die hun kans wilden wagen moesten 3 vragen beantwoorden: Hoeveel logo’s van deelnemende ondernemers staan op de flyer van de wedstrijd? Op welke datum is de ondernemingsraad opgericht? En natuurlijk een schiftingsvraag waarbij ze moesten antwoorden hoeveel personen zouden deelnemen aan de wedstrijd. Aan de wedstrijd namen 131 personen deel, 25 van hun antwoordden de 2 eerste vragen correct en zaten het dichtst bij het antwoord op de laatste vraag.

Al deze personen en de deelnemende ondernemers werden uitgenodigd voor een prijsuitreiking op het gemeentehuis. Na ontvangst van hun prijs, werd hun een drankje en een hapje aangeboden.

De gemeente en de ondernemersraad dankt de ondernemers voor hun schenkingen en wenst alle winnaars een dikke proficiat.

Deel op: 

Meer nieuws

Zomerbar voor ondernemers op 20 juni

Op donderdag 20 juni organiseert de ondernemersraad i.s.m. de gemeente…

Deel je energie - versterk je bedrijf

Je weet dat hernieuwbare energie belangrijk is voor onze toekomstige…

Infosessie 'Zakendoen met lokale besturen' op 15 april

Als zelfstandig ondernemer is het niet altijd even gemakkelijk om…