handelaars Lierde winkeLIERDE WinkeLIERDE-bon ondernemen

Oprichting ondernemersraad

Sinds kort heeft onze gemeente een ondernemersraad. Deze raad bestaat voornamelijk uit Lierdse ondernemers en dient om overleg en samenwerking tussen het lokaal bestuur en de ondernemers tot stand te brengen. Naast de burgemeester, de schepen van lokale economie en de ambtenaar van lokale economie bestaat de raad uit acht ondernemers: Kenji Teirlinck (KT Electrics), Chris Van De Catsije (The VdC Organization), Pieter Van der Weeën (Adverum Advocatenkantoor), Dieter Pauwels (Logic Energy), Koen Vandaele (arK27 bv Architect), Cindy Vander Putten (Esthetiek Cybelle), Vicky de Clippele (Apotheek de Clippele) en Isabelle De Mulder (Toeters en Belle).

Na goedkeuring van de statuten van de ondernemersraad werd een oproep gelanceerd naar de Lierdse ondernemers voor deelname aan deze raad. Acht ondernemers beantwoordden de oproep en hun deelname werd goedgekeurd door het College van burgemeester en schepenen.

De raad is opgericht om de lokale economie te promoten en om activiteiten te organiseren die de lokale economie in de picture plaatsen.

Ondertussen werd reeds een eerste activiteit georganiseerd door de raad. Tijdens de week van de Korte Keten stonden in de bib en het gemeentehuis een tafel met allerlei info over Korte Keten-ondernemingen in onze gemeente. Ook waren op woensdagavond vier lokale Korte Keten-ondernemers aanwezig in het gemeentehuis om hun producten voor te stellen aan onze inwoners.

Een volgende activiteit zal een wedstrijd zijn voor het Weekend van de Klant. Hou de sociale media van de gemeente en winkeLIERDE in de gaten voor meer info hierover.

Meer info over de samenstelling en de verslagen van de ondernemersraad vind je hier.

Deel op: 

Meer nieuws

Ondernemerscafé

Op donderdag 21 september organiseert de ondernemersraad het allereerste ondernemerscafé…

Neem deel aan de wedstrijd voor Weekend van de Klant

De ondernemersraad organiseert i.s.m. de gemeente een wedstrijd voor Weekend…

Oprichting ondernemersraad

Sinds kort heeft onze gemeente een ondernemersraad. Deze raad bestaat…