handelaars Lierde winkeLIERDE WinkeLIERDE-bon ondernemen

Website winkeLIERDE staat online

Vandaag werd de vernieuwde website www.winkelierde.be officieel voorgesteld door het gemeentebestuur. Na het succes van de handelsgids werd beslist om het uitgebreide aanbod aan ondernemers in gemeente Lierde ook digitaal bereikbaar te maken voor iedereen op ieder moment.

Deze website is de volgende stap in het winkeLIERDE-project. In juni 2021 werd er reeds een handelsgids uitgegeven die een mooi overzicht biedt van hetgeen gemeente Lierde te bieden heeft op het vlak van ondernemen. Aangezien niet alle Lierdse ondernemers hierin zijn opgenomen werd er beslist om de website www.winkelierde.be te vernieuwen.

De vernieuwde website zal op termijn een overzicht bieden van alle ondernemers die in Lierde gevestigd zijn. De ondernemer moet hiervoor enkel zelf een profiel aanmaken op de website en hij/zij kan daarna zelf bepalen wat er over zijn/haar onderneming verschijnt op de website.

Op de website staan de ondernemingen per categorie en vind je niet alleen interessante nieuwsberichten maar ook meer info over het project winkeLIERDE en contactgegevens. Uiteraard kan de winkeLIERDE-bon hier worden aangekocht.

Voor deze vernieuwing konden wij rekenen op de steun van Provincie Oost-Vlaanderen. Wij ontvingen voor dit project een subsidie van 9.583,20 euro.

Tijdens de voorstelling werd een korte demo gegeven van de nieuwe website en werd er een oproep naar de ondernemers  gelanceerd om zo snel mogelijk hun onderneming kenbaar te maken via deze website.

Deel op: 

Meer nieuws

Website winkeLIERDE staat online

Vandaag werd de vernieuwde website www.winkelierde.be officieel voorgesteld door het gemeentebestuur. Na…

Week van de Korte Keten

Van 14 tot 22 mei is het Week van de…

25.000 euro voor circulaire ketenprojecten

Provincie Oost-Vlaanderen lanceert opnieuw de oproep om circulaire samenwerking te…