handelaars Lierde winkeLIERDE WinkeLIERDE-bon ondernemen

Website winkeLIERDE staat online

Vandaag werd de vernieuwde website www.winkelierde.be officieel voorgesteld door het gemeentebestuur. Na het succes van de handelsgids werd beslist om het uitgebreide aanbod aan ondernemers in gemeente Lierde ook digitaal bereikbaar te maken voor iedereen op ieder moment.

Deze website is de volgende stap in het winkeLIERDE-project. In juni 2021 werd er reeds een handelsgids uitgegeven die een mooi overzicht biedt van hetgeen gemeente Lierde te bieden heeft op het vlak van ondernemen. Aangezien niet alle Lierdse ondernemers hierin zijn opgenomen werd er beslist om de website www.winkelierde.be te vernieuwen.

De vernieuwde website zal op termijn een overzicht bieden van alle ondernemers die in Lierde gevestigd zijn. De ondernemer moet hiervoor enkel zelf een profiel aanmaken op de website en hij/zij kan daarna zelf bepalen wat er over zijn/haar onderneming verschijnt op de website.

Op de website staan de ondernemingen per categorie en vind je niet alleen interessante nieuwsberichten maar ook meer info over het project winkeLIERDE en contactgegevens. Uiteraard kan de winkeLIERDE-bon hier worden aangekocht.

Voor deze vernieuwing konden wij rekenen op de steun van Provincie Oost-Vlaanderen. Wij ontvingen voor dit project een subsidie van 9.583,20 euro.

Tijdens de voorstelling werd een korte demo gegeven van de nieuwe website en werd er een oproep naar de ondernemers  gelanceerd om zo snel mogelijk hun onderneming kenbaar te maken via deze website.

Deel op: 

Meer nieuws

Complimentendag

Vandaag is het complimentendag. Geef eens een complimentje en versterk…

Opgelet: phishing mail in omloop

Wij hebben de afgelopen dagen melding gekregen dat er een phishing…

WinkeLIERDE-raad zoekt leden

Na de organisatie van het ondernemersevent is de volgende stap…