handelaars Lierde winkeLIERDE WinkeLIERDE-bon ondernemen

Eerste ondernemersevent op 10 oktober

Op maandag 10 oktober vond in OC De Lier het allereerste ondernemersevent plaats voor onze ondernemers. Wij nodigden onze ondernemers niet enkel uit voor een interessante lezing maar ook om kennis te maken met hun en te horen wat er nog kan worden veranderd/vernieuwd op het gebied van ondernemen in onze gemeente.

Een 50-tal Lierdse ondernemingen zijn ingegaan op de uitnodiging  om deel te nemen aan het allereerste ondernemersevent. Een event waar de ondernemers niet alleen moesten luisteren maar ook actief konden deelnemen en elkaar konden leren kennen.

De avond werd ingeleid met een welkomstwoord, gevolgd door een boeiende sprekersessie ‘De Toekomst Jeukt’ door Kurt Ostyn van Mex United. Nadien werd er gesproken over het project winkeLIERDE en de realisaties ervan. Daarna was het de beurt aan de ondernemers zelf. Opgedeeld in 3 groepen werden hun 4 vragen voorgelegd en de antwoorden hier op werden daarna aan de hele groep voorgesteld. Hier zijn heel wat interessante zaken uitgekomen. De avond werd afgesloten met een netwerkevent waarbij de ondernemers tijdens een hapje en een drankje met elkaar verder kennis konden maken.

Wij zijn zeer tevreden met de opkomst en het resultaat van dit eerste ondernemersevent. Iedereen was enthousiast en wij hebben heel wat ideeën kunnen verzamelen. Wij gaan hier nu verder mee aan de slag, binnenkort meer hierover.

Deel op: 

Meer nieuws

Complimentendag

Vandaag is het complimentendag. Geef eens een complimentje en versterk…

Opgelet: phishing mail in omloop

Wij hebben de afgelopen dagen melding gekregen dat er een phishing…

WinkeLIERDE-raad zoekt leden

Na de organisatie van het ondernemersevent is de volgende stap…